Najava

Javlja “Story” da “Modni Velekreten” piše autobiografiju. Uzeo si je i mentora, nekog s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Mene nitko nije pitao što ja o tomu mislim!! E pa ja mislim da će idući tjedan izaći novi broj “Storyja”. I još mislim o tomu sljedeće: sve priče o uspjehu nalik su jedna drugoj.


12.4.2009 19:19:30 | oblizeki
Drago mi je da si me to pitao, jeremija!! Pa naravno da “Story” donosi cijelu istinu!! Kako to znam? Pa tako što se časopis ne zove ni “Half a story” ni “Unstory” ni “Dis-story”, nego “Story”, a “story” na engleskom znači “priča”, dakle “cijela priča”! Time što daje cijelu priču, on daje i cijelu istinu te priče, jer svi znaju da je istina upravo cjelina!! Ipak, “Story” pokriva samo ono što pokriva, tj. neke priče, a ne sve priče. Zato su potrebni drugi razni mediji, da nijedan čovjek ne bi ostao nezaglupljen, i da nijedan zaglupljivač ne bi ostao nepokriven. Vrsta zaglupljivača kojima se “Story” bavi, i od kojih živi, i kojima truje mladež, jesu kreteni.

12.4.2009 18:58:14 | jeremija
Dali Stori daje cjelovitu istinu, pa kaže i šta rade sve ostale budale i sve ostale Modne kreature?Inaće ne kapam si kiselinu u oći i ne konzumiram medijske proizvode svojom voljom, a nemrem ih izbiječ ko ni zagadženi zrak, pa ne znam

11.4.2009 7:28:55 | oblizeki
Ti si moj čovjek, poliin!!

11.4.2009 0:56:53 | poliin
Neće izaći, raznijet ću im štampariju. 😛

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: